Македонија 17. јули 2020. / 16:58

Апасиeв: А бе, уше нога у Собрание не пуштивме, одма со терор, а?

Апасиeв: А бе, уше нога у Собрание не пуштивме, одма со терор, а?

А бе, уше нога у Собрание не пуштивме, одма со терор, а?, напиша претседателот на Левица, Димитар Апасиев, како одговор на веста дека бил повикан во обвинителството.

Хихихии. Срцки соросписки. Ја у политика сум нов, али у право сум ПРОФЕСОР. Немој мене со овие куршуми. p.s. Никој не ме повикал нигде. Ако ме повика, ќе идам со задоволство и пак ќе ги победиме, напиша Апасиев.