Македонија 25. септември 2020. / 20:26

Албанец стана директор на водоводот во Свети Николе

Албанец стана директор на водоводот во Свети Николе

Од податоците запишани во Централниот регистер јавно објавени на 24.09.2020 година се гледа дека Водостопанство Свети Николе има нов Раководител на местото на пензионираниот, објави Курир.

Од вчера по се изгледа во светиниколско започна спроведувањето на вработувања по раковен клуч.

Во општина со 0% Албанци се вработува ни помалку ни повеќе Директор/раководител.