Македонија 26. март 2020. / 09:59

Ахмети: Не е добро да се чепка во џебот на граѓаните

Ахмети: Не е добро да се чепка во џебот на граѓаните

Али Ахмети во „Click Plus“ на ТВ 21 рече дека ДУИ веќе испратила предлози за справување со коронавирусот во државата.

Тој рече дека не е добро да се чепка во џебот на граѓаните, алудирајќи на тоа дека Владата по предлог може да донесе мерка за намалување на платите на минималец.