Македонија 22. ноември 2020. / 11:42

685 лица се санкционирани поради неносење на маска

685 лица се санкционирани поради неносење на маска

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со ковид-19.