Магазин 22. февруари 2021. / 19:14

Живот 2.0 нова емисија на Радио Лидер за подигање на свеста и самоподобрување

Живот 2.0 нова емисија на Радио Лидер за подигање на свеста и самоподобрување

Живот 2.0 е нова емисија на Радио Лидер во која Коко и Дени, како што самите сакаат да се нарекуваат, ќе споделат со вас совети за да ја живеете најдобрата верзија од вашиот живот!

Нивното мото е „исперете си го паметот од сите негативности“!

Премиерната епизода можете да ја погледнете тука.