Магазин 23. април 2019. / 11:21

Вонредна вест од АМСМ за возачите

Вонредна вест од АМСМ за возачите

АМСМ утринава преку соопштение ги информираше возачите за промена на режимот во сообраќајот на патот Смоквица-Гевгелија.

Од утре до 26.04.2019 ќе се започне со изведување на градежни активности при поставување на индуктивни јамки на Автопат А1, патен правец Смоквица-Гевгелија (пред влез на Гевгелија) во близина на БС ЛУКОИЛ за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај – се вели во соопштението на АМСМ.