Магазин 25. февруари 2021. / 20:36

(ВО ЖИВО) Миа Костова гостинка во „Ало Професоре“ на Радио Лидер

(ВО ЖИВО) Миа Костова гостинка во „Ало Професоре“ на Радио Лидер

Гледајте и слушајте уште едно интересно издание на емисијата Ало професоре на Радио Лидер.

Гостинка е македонската инфлуенсерка Миа Костова.

Емисијата може да ја гледате на следниот ЛИНК.