Магазин 15. јуни 2019. / 14:05

ВНИМАВАЈТЕ: На автопатот Миладиновци – Штип се вози во обратен правец

ВНИМАВАЈТЕ: На автопатот Миладиновци – Штип се вози во обратен правец

Предупредување е постирано на Фејсбук групата Ѕид на сообрачајниот срам, каде се наведува дека возачите треба да внимаваат. Имено, на автопатот Миладиновци – Штип, некои возат во спротивен правец, во брзата лента, пренесува Вечер.

Има ли сигнализација и табли на автопатот?