Магазин 21. август 2020. / 09:43

(ВИДЕО) Збиени стојат, играат и пејат: Концертот на Петар Грашо во Битола се одржа без корона мерки

(ВИДЕО) Збиени стојат, играат и пејат: Концертот на Петар Грашо во Битола се одржа без корона мерки

Концертот на Петар Грашо мина без почитување на мерките против коронавирусот.

Видео од настанот покажува дека публиката на „Хераклеа“ седи збиено, без доволно простор помеѓу присутните …

За тоа колку и дали воопшто се почитувале мерките проценете сами од видеото во продолжение.