Магазин 10. јули 2019. / 19:31

(ВИДЕО) Ураганско невреме од Преспа

(ВИДЕО) Ураганско невреме од Преспа

Јани Бојаџи постираше видео на Фејсбук од силното невремето во Преспа.

Ова се случи пред половина час во Преспа! Ништо не е поубаво но и пострашно од природата во исто време! Боже, колку многу „природа“ – напиша Бојаџи.