Магазин 07. јуни 2019. / 12:12

(ВИДЕО) Што се случуваше во авионот на Вардар пред да слета во Скопје?

(ВИДЕО) Што се случуваше во авионот на Вардар пред да слета во Скопје?

Деталите поврзани со Вардар во Келн и на патот кон нашата земја никогаш не се досадни.

Еден од коментаторите на Арена Спорт, Стеван Стевановиќ на својот официјален „Фејсбук“ профил сподели видео од атмосферата во авионот на Вардар пред да слета на скопскиот аеродром.