Магазин 05. март 2021. / 16:45

(ВИДЕО) Рагбистот Бејкер Мејфилд тврди дека видел НЛО

(ВИДЕО) Рагбистот Бејкер Мејфилд тврди дека видел НЛО

Американскиот рагбист Бејкер Мејфилд тврди дека, враќајќи се наавечер од ресторан, близу езерото Тревис во Тексас, видел НЛО. Потоа, на Твитер, тој ги праша своите следачи – дали и тие го забележале тоа?

Очекувано, тоа предизвика верига шеги и зајадливи коментари, па извесен Колин Каухерд, познат по своите коментари околу спортот, напиша: „Значи, Бејкер Мејфилд видел НЛО… Џо Монтана, Трој Ајкман и Том Брејди никогаш не виделе вонзејани. Претпочитам моите момци да не говорат за тоа!“

Рагби-легендата Том Брејди пак, споделувајќи ја објавата, праша: „Од каде знаеш дека никогаш не сум видел вонземјани, Колин?“ Се чини, приказнава ќе потрае.