Магазин 19. ноември 2020. / 21:46

(ВИДЕО) Погледнете како изгледа државна болница во Норвешка

(ВИДЕО) Погледнете како изгледа државна болница во Норвешка

Додека македонското здравство се соочува со огромни проблеми поради коронавирусот, кога капацитетите на болниците се преполнети и кога секојдневно читаме страшни сведоштва од пациенти кои некако сепак успеале да дојдат до болнички кревет, на социјалните мрежи почна да се споделува едно интересно видео за јавното здравство во Норвешка.

Во продолжение може да го видите видеото за кое станува збор.