Магазин 14. април 2020. / 11:52

(ВИДЕО) Најголемите градови во светот пред и за време на пандемијата

(ВИДЕО) Најголемите градови во светот пред и за време на пандемијата

Заради пандемијата од новиот корона вирус некои од најпрометните места во светот денес се непрепознатливи. Во ова кратко видео може да видите како изгледаа некои од најголемите градови пред пандемијата и како изгледаат по воведувањето на вонредните мерки заради Ковид-19.