Магазин 16. април 2019. / 12:18

(ВИДЕО) Маж со оштетен вид падна на шините, момче без размислување скокна да помогне

(ВИДЕО)  Маж со оштетен вид падна на шините, момче без размислување скокна да помогне

Маж со оштетен вид случајно падна на шините на метро станица во Вашингтон и тоа во момент кога сите очекуваа метрото да пристигне.

Не размислувајќи многу Брендон Кули, кој тргнал на работа веднаш потрчал за да го спаси несреќнниот човек.Во тој момент и други луѓе притрчаа да му помогнат бидејќи звук веќе навестуваѓше дека возот се доближува.

За среќа е извлечен на време, а метрото влета на станицата.