Магазин 06. март 2020. / 14:51

(ВИДЕО) Калигула е хитот со кој Боки планирал да ја освои српската естрада

(ВИДЕО) Калигула е хитот со кој Боки планирал да ја освои српската естрада

Денешниот сведок во „Рекет“, Александар Радуловиќ, инаку сопруг на текстописецот Марина Туцаковиќ, потврди дека во Боки 13 видел голем потенцијал за успех во шоу бизнисот.

Тој рече дека во 2013 година во издание на „Сити рекорс“ издале ЦД со песни на Боки што ги пишувала Туцаковиќ а главен хит на тој албум била песната „Калугула“.

Слушнете ја песната на Боки.