Магазин 11. април 2019. / 21:37

(ВИДЕО) Две минутно потсетување на „Игра на тронови“

(ВИДЕО) Две минутно потсетување на „Игра на тронови“

Во пресрет на премиерата на осмата, последна, сезона на телевизиската серијата „Игра на тронови“, продукцијата објави 2,5-минутно потсетување на досегашните епизоди.

Всушност, се работи за само мал дел од главните моменти од серијата, колку што може да собере во две и пол минути.

Премиерата на првата епизода од последната сезона е в недела.