Магазин 05. јуни 2019. / 22:29

(ВИДЕО) Две девојки направија песна за Вардар

(ВИДЕО) Две девојки направија песна за Вардар

Вардар направи голем успех и Македонија се уште е во еуфорија.

Црвено-црните донесоа огромна радост кај сите Македонци, а така двете Македонки Нев Нешкоска и Калина Нешкоска објавија дел од песна која тие ја напишале посветена на големиот успех на Вардар.

Објавениот дел звучи одлично и со нетрпение чекаме да ја слушнеме целата верзија.