Магазин 19. август 2019. / 22:40

(ВИДЕО) Девојка сакаше да направи селфи со коза, а доби нокаут

(ВИДЕО) Девојка сакаше да направи селфи со коза, а доби нокаут

Оваа девојка сакаше да направи добро “селфи“, но направи погрешен избор за тоа со кого сака да се фотографира.Имено, таман мислеше дека козата е на добра позиција за да сликне, животното жестоко покажа дека не сака “селфи“.