Магазин 01. март 2020. / 22:15

(ВИДЕО) Дачиќ ја пееше „Пукни зоро“

(ВИДЕО) Дачиќ ја пееше „Пукни зоро“

Ивица Дачиќ долго време е на српската политичка сцена и покрај тоа што успешно ја предводи Социјалистичката партија на Србија, тој е познат и по неговите пејачки претстави.

Дачиќ не ги изневери  своите „фанови“ ниту на Манифестацијата  по повод 30-годишнината од Социјалистичката партија на Србија.

Имено, претседателот на Социјалистичката партија на Србија уште еднаш ги воодушеви сите присутни, овој пат во Краљево пеејќи ја песната „Пукни Зоро“.

Во полната  сала, лидерот на СПС го прифати предизвикот на пејачот Милош Радовановиќ, кој во оваа пригода ја изведе препознатливата патека „Пукни зоро“.  Милош спонтано му пристапи на Ивица Дачиќ да  ја запеат  песната заедно.

Лидерот на СПС го прифати предизвикот и го зеде микрофонот. Можете да видите како изгледаше ова во видеото: