Магазин 05. јуни 2020. / 19:31

(ВИДЕО) Акустична верзија на Легендарната песна од Зијан – Еј остани

(ВИДЕО) Акустична верзија на Легендарната песна од Зијан – Еј остани

Дечките од 4UBand за песната велат дека им е омилена од евергрините на македонската сцена, оваа песна заслужува поголемо внимание, па се решија да направат видео запис во акустично издание.

Видеото е спремано во 4К резолуција, од тимот на Bajka.mk и е снимано со винтаж објективи од времето на филмските камери, но врзани на денешните дигитални.