Магазин 09. јануари 2020. / 21:15

Утре не очекува првото помрачување на Месечината за годинава: На овие два знаци ќе има најголемо влијание

Утре не очекува првото помрачување на Месечината за годинава: На овие два знаци ќе има најголемо влијание

Ова помрачување ќе има големо влијание на сите хороскопски знаци. Астролозите препорачуваат да не носите одлуки набрзина без претходно добро да размислите.

Помрачувањето ќе внесе немир, но тоа многу брзо ќе помине. Се што е потребно е малку трпение. Поволен период ќе биде единствено за Лавовите и Девици кој ќе донесе можност за нова љубов или напредување во кариерата.

На удар ќе бидат емоциите, многумина ќе се чувствуваат раздразнето и ќе им недостига енергија, затоа не реагирајте од прва туку претходно добро размислите.

Кога Месечината е во позиција со транзитните планети во Јарец, тогаш може кај одделни лица да донесе празнина, емотивен студ и песимизам. Нагласени се и зависта, љубомората, очај, страв, безнадежност и уште многу фрустрации кои може да се јават.