Магазин 08. август 2019. / 19:47

Tвитер „се запали“ по објавеното видео – Еве ги најдобрите твитови!

Tвитер „се запали“ по објавеното видео – Еве ги најдобрите твитови!

Твитер заедницата знае секогаш да биде креативна во исмевањето на резлични ситуации од секојдневниот живот но и при вакви настани. Ни денес не беше поразлично.