Магазин 31. март 2020. / 10:36

Три минути посветени на верниците – Пресвета Богородице спаси нас

Три минути посветени на верниците – Пресвета Богородице спаси нас

Во ова тешко време-невреме, кога православните христијански верници не можат да излезат од дома или да ги напуштат работните места и на кратко да ги посетат светите храмови, сепак заслужуваат само неколку минути одишка.

За тоа се погрижи извесна Дивна Љубојевич и хорот „Мелодија“.