Магазин 11. јуни 2019. / 21:51

Со минута молчење започна пресметката меѓу Работнички и МЗТ Скопје

Со минута молчење започна пресметката меѓу Работнички и МЗТ Скопје

Со минута молчење во чест на прерано починатиот судија Игор Стојанов (1972-2019) започна втората финална пресметка меѓу Работнички и МЗТ Скопје.