Магазин 28. јули 2019. / 11:27

Следува продолжен викенд и уште два неработни денови во август

Следува продолжен викенд и уште два неработни денови во август

Согласно законот за празниците следниот петок 2 Август, Денот на Републиката е неработен за сите граѓани.

Со тоа добиваме споен викенд во кој ќе уживаме.

Во август следни неработни денови се Успение на Пресвета Богородица или 28 август кој е неработен за граѓаните од православна исповед и 11 август Курбан Бајрам кој е неработен за Муслиманите.