Магазин 07. октомври 2019. / 23:30

Славната пејачка откри дека боледува од ретка болест

Славната пејачка откри дека боледува од ретка болест

Австралиската пејачка „SIA“ позната по криењето на својот идентитет на сцена, сподели со своите фанови една вест на нејзиниот Твитер.

Таа напиша дека има Елерс- Данлосов синдром (ЕДС), ретка наследна болест која е карактеристична по претерана подвижност на зглобовите, претерана еластичност на кожата, кревкост на сите ткива, што може да предизвика силна болка во зглобовите и умор, пишува „Eonline.com“.

Ова признавање наиде на позитивни коментари од нејзините фанови кои ја споделиле нејзината порака.