Магазин 20. септември 2020. / 11:05

Шок за навивачите на Партизан: Бивш фудбалер се обидел да се самоубие

Шок за навивачите на Партизан: Бивш фудбалер се обидел да се самоубие

Омилениот фудбалер на  навивачите на Партизан, бразилскиот фудбалер Леонардо заврши во болница.
Како што самиот  сподели на социјалните мрежи, тој се обидел да изврши самоубиство поради депресија, со која се бори веќе подолго време.

Тој истакна дека сака да стави крај на својот живот, но дека се откажал од него во последен момент.

“Решив да ја споделам мојата болка со вас! Помина  цела година со жртвување. Јас ја носев мојата болка. Поминав месеци во мачење и фрустрација. Знаев колку е сериозно, тие се обидоа да помогнат, ништо не се случи. Сè што направив. помина, тоа беше во обид да им помогнам на оние што најмногу ги сакам. Не сакам да навлегувам во детали, но бев близу да се откажам од сè. Тогаш Бог ми зборуваше! Тој ми рече дека не е време да запрам, дека вистинските шампиони секогаш на крајот, завршуваат на врвот. Претседателот на клубот многу ми помогна. Благодарам за сè. Денес започнува нова приказна “, напиша поранешниот фудбалер на Партизан на Инстаграм.