Магазин 22. мај 2019. / 20:31

Саша Ковачевиќ призна дека претходните девојки го изневериле

Саша Ковачевиќ призна дека претходните девојки го изневериле

Српскиот поп-пејач Саша Ковачевиќ се појави на ексклузивните награди на „ТВ Пинк“ и емисијата „Ексклузивно“ и зборуваше за приватноста.

– Посветеност единствено, што и да правам, морам да се посветам сто проценти. Се посветив себеси на добра исхрана и добра обука. На приватен план сè е во ред и јас нема да сменам ништо. – вели Ковачевиќ.

Се осврна и за љубовта.

– Не мислам на тоа, ако сè функционира како што треба, не постои простор за такво размислување. Знам дека сега се чувствувам добро, и претпоставувам дека и мојата партнерка. Можеби не би простил некој вид измама. Веројатно сум бил измамен досега сто пати во претходните врски, и ако не знаев, веројатно нема да биде лесно за мене да преминам преку тоа. – вели Саша.