Магазин 07. октомври 2019. / 10:33

Радишани утре без вода

Радишани утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека утре поради чистење, дезинфекција и испирање на резервоарoт Радишани за висока зона, во периодот од 09:00 до 15:00 часот, прекин на водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од населба Радишани (општина Бутел).