Магазин 01. февруари 2020. / 14:37

Пронајден првиот крст фрлен пред две недели на Водици во Пробиштип

Пронајден првиот крст фрлен пред две недели на Водици во Пробиштип

Две недели подоцна пронајден крстот кој за време на Водици беше фрлен во големиот базен во Пробиштип.

Вториот крст беше фрлен по 40 минути откако учесниците не можеа да го пронајдат првиот метален крст.

– Еве го кој вика дека го нема…, стои во постот на Аквапаркот каде се одржуваше фрлањето на крстот на 19-ти јануари.