Магазин 02. декември 2019. / 12:14

Понеделник 9 декември неработен ден за сите граѓани

Понеделник 9 декември неработен ден за сите граѓани

Согласно Законот за празниците, 8 декември 2019 година (недела), односно 9 декември 2019 година (понеделник), „Св. Климент Охридски” е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Mинистерството за труд и социјална политика во соопштението на на граѓаните им го честита празникот „Св.Климент Охридски”.