Магазин 05. декември 2020. / 16:53

Почина Љубиша Петковиќ

Почина Љубиша Петковиќ

Почина Љубиша Петковиќ (1959-2020), творецот на шампионската екипа на Младинец Изградба Комерц, објави Кошаркарска федерација на Македонија.

Петковиќ беше долго време во женската кошарка во Македонија.