Магазин 10. јануари 2019. / 19:53

На Станија и го украле филмот за возрасни

На Станија и го украле филмот за возрасни

Станија Добројевиќ во моментов е во Мајами и се подготвува да се врати во резлното шоу Задруга. Последните денови пред влегувањето сталетата ги користи вежбајќи.

За жал, додека вежбала ѝ бил украден мобилниот телефон полн со експлицитни фотографии и снимки, па прашање е кога ќе се појават на Интернет.

Станија изјавила дека тој „филм” ќе покаже дека таа во кревет е подобра и од Северина.