Магазин 24. март 2019. / 12:36

„Македонско девојче“ се пее во Етиопија!

„Македонско девојче“ се пее во Етиопија!

Еве како ја пееме „Македонско девојче“, на гости кај Сурма, со дoмopoднитe луѓе на границата помеѓу Етиопија и Јужен Судан, гласи пораката под видеото што на Фејсбук го објавува Билјана Јуруковски.

Погледнете го видеото и слушнете како познатата песна се пее во Африка.