Магазин 08. јули 2020. / 12:37

„Љубов по Татунчо“-нов сингл на „Љубојна“ од музиката за македонскиот игран филм „Стела“

„Љубов по Татунчо“-нов сингл на „Љубојна“ од музиката за македонскиот игран филм „Стела“
Со огромно задоволство ви го представуваме  новиот сингл на Љубојна насловен „Љубов по Татунчо“, од музиката за македонскиот игран филм „Стела“ чија што премиера се очекува наскоро, соопштија од етно-бендот „Љубојна“.
Музиката е на „Љубојна“, композитор и аранжман Оливер Јосифовски, екст Вера Јосифовска, а спотот за новиот сингл  е снимен во продукција на Dream Factory Macedonia и TulipPro, а музиката во Студио Подрумот. Ова е истовремено и најава за новиот албум на Љубојна со целосната музика од филмот „Стела“.