Магазин 11. јуни 2019. / 20:11

Колин Фарел признал дека бил во љубовна романса со Елизабет Тејлор

Колин Фарел признал дека бил во љубовна романса со Елизабет Тејлор

Шокантно, но вистинито, тие двајца биле неверојатен спој. Колин Фарел бил во врска со Елизабет Тејлор. Тие двајца биле неверојатен спој, а верувале или не, се запознале во болница.

Колин Фарел е заводник кој крши срца ширум светот, нема девојка која не кажала дека е навистина добар заводик.

Сепак, можеби некои ќе се разочараат кога ќе слушнат дека Колин бил во врска со починатата Елизабет Тејлор која е дури 36 години постара од него.

Елизабет почина во 2011 година, а две години потоа Колин ја открил нивната врска за која дотогаш знаеле малку луѓе. Актерот ја запознал дивата на не така романтично место – во болница, а заедно биле речиси две години. Сепак, никогаш не воделе љубов, иако Колин сакал да биде нејзиниот девети маж, наведуваат медиумите.

Беше тоа всушност, барем во мојата глава, последната романтична врска која сум ја имал и која, нормално, никогаш не беше консумирана, – призна Фарел во 2013 година.

Нивната врска, инаку, главно била телефонска!