Магазин 09. април 2019. / 17:55

Ќерката на Анџелина Џоли, Шајло ќе го менува полот

Ќерката на Анџелина Џоли, Шајло ќе го менува полот

Ќерката на Анџелина Џоли, Шајло, ќе го менува полот. Таа уште од мала носи машки фризура и се облекува како момче. Најстарата ќерка на актерката сега има 12 години и според американските медиуми, таа веќе почнала процедура за промена на полот.

Терапијата со хормони и придружните третмани се на трошок на Џоли. Бред Пит и неговото семејството, наводно, не се согласуваат со тоа.