Магазин 09. декември 2019. / 15:30

Ќерката на Анџелина Џоли го менува полот

Ќерката на Анџелина Џоли го менува полот

13-годишната Шајло  одамна се откажа од сите женски атрибути  и наскоро ќе го смени полот, откако и официјално го смени името во Џон, соопшти БГНЕС.

Помина две години од разводот на Анџелина Џоли  со  Бред Пит и се здоби со старателство над нивните пет деца. Холивудскиот актер сега има право да ги види своите наследници, но главните одговорности лежат на Џоли. Посвоениот Мадокс  реши да живее одделно, 18-годишник студира во Јужна Кореја. Останатите наследници  продолжуваат да живеат  со неа.

Според гласините, Шајло  веќе 2 години зема хормонални лекови,  пред да се обави операцијата за промена на полот. Девојка може да стане трансродова само кога ќе достигне зрелост. Џоли целосно го поддржува изборот на вашата ќерка да биде момче