Магазин 14. јули 2020. / 20:39

Францускиот голман, Робин Кантегрел испи кафе во Скопје

Францускиот голман, Робин Кантегрел испи кафе во Скопје

Робин Кантегрел веќе е во Скопје. Францускиот голман откако се одмори, излезе на прошетка и го стори адетот, седна на кафе.

Робин заедно со Борко Ристовски и Марко Кизиќ ќе бидат задолжени за голот на Вардар.