Магазин 04. јули 2020. / 20:11

(ФОТО + ВИДЕО) Кирацовски вози мотор без кацига

(ФОТО + ВИДЕО) Кирацовски вози мотор без кацига

Александар Кирацовски од СДСМ кој е еден од поважните функционери во СДС, и поранешен генерален секратар на СДСМ. Е снимeн како вози мотор без кацига.

Во време кога СДСМ цело време, збори како нивните членови и функционери ги почитуваат законите во Македонија.