Магазин 12. јануари 2019. / 12:02

(ФОТО) Северна Македонија ги смири лутите ривали Амди Бајрам и Самка

(ФОТО) Северна Македонија ги смири лутите ривали Амди Бајрам и Самка

Лутите ривали Амди Бајрам и Самка Ибраимовски прегрнати по изгласувањето на уставните измени.

Поставија заедничка фотографија на социјалните мрежи.