Магазин 06. јули 2020. / 12:17

(ВИДЕО) Атиџе ја сними својата прва песна

(ВИДЕО) Атиџе ја сними својата прва песна

Атиџе, главниот лик од документарниот филм „Медена земја“ ја сними својата песна насловена „Покрај река Брегалница“.

За снимената песна информира кинематографот Самир Љума, кој сподели фотографија од Атиџе во студио.