Магазин 24. септември 2019. / 20:03

Еве каква е состојбата на патот кон Прилеп

Еве каква е состојбата на патот кон Прилеп

Сообраќајот на патот Македонски Брод – Прилеп, кај планинскиот премин Барбарос, е нормализиран.

Како што информираше АМСМ, поради одрони сообраќајот на овој пат од 15:45 часот се одвиваше наизменично по една коловозна лента.