Магазин 28. април 2020. / 11:53

(ВИДЕО) Еве како солунчани ги пречекаа полабавите мерки на грчката влада

(ВИДЕО) Еве како солунчани ги пречекаа полабавите мерки на грчката влада

Откако грчката влада ги олабави мерките за спречување на ширењето на корона вирусот, илјадници солунчани излегоа на познатите крајбрежни улици во градот.

Треба да се обрне внимание на толку популарната социјална дистанца и (не)носењето на основните заштитни средства, односно маски и ракавици.

Како изгледаа улиците на Солун може да погледнете ТУКА.