Магазин 13. јули 2020. / 22:09

Еве како изгледа Марго Роби најубавата жена на светот без шминка

Еве како изгледа Марго Роби најубавата жена на светот без шминка

Марго Роби минатата година беше прогласена за најубава жена на светот. Иако тоа не е мала работа, таа не му придава големо значење на тој факт. Таа не е како преостанатите ѕвезди, па така често можеме да ја видиме и во најопуштени изданија.

Пред неколку дена објавила фотографија на која нема ни грам шминка, а коментарите не престанале да пристигнуваат, и тоа само позитивни! Вака изгледа таа во потполно природно издание. Самите проценете дали и во ова издание ја заслужува титулата најубава дама на светот!