Магазин 16. август 2020. / 15:50

Ерик Клептон го продава своето Ферари

Ерик Клептон го продава своето Ферари

Англискиот блуз-рок гитарист и текстописец Ерик Клептон го освои светот со своите хитови, а сега на огласите внимание предизвикува  поранешниот  автомобил 599 GTB Fiorano…

Клептон во последно време е зафатен со продажба на своите автомобили. Откако го продаде Lamborghini Gallardo Superlegger за околу 125,000 фунти, сега е редот на убавото – Ferrari 599 GTB Fiorano F1.

Побарувачката цена за моделот  е 89.900 фунти.