Магазин 07. мај 2019. / 10:06

Демир Капија – Удово, близу тунелите денеска ќе биде воведена промена на режимот на сообраќај

Демир Капија – Удово, близу тунелите денеска ќе биде воведена промена на режимот на сообраќај

На регионалниот пат А1 – делница Демир Капија – Удово, близу тунелите, денеска ќе биде воведена промена на режимот на сообраќај.

АМСМ информира дека промената на режимот на сообраќај е поради изведување на градежни активности при поставување на индуктивни јамки од страна на Виадукт трејд.