Магазин 25. април 2019. / 14:17

Да донираме за Мартин повторно да застане на нозе

Да донираме за Мартин повторно да застане на нозе

Македонија за момент се обедини, ако се суди според објавите на социјалните мрежи, каде сите повикуваат за помош и донации за Мартин.

Мартин Стојаноски има 23 години, потекунва од струшкото село Дрслајца, а пред неколку месеци во сообраќајна несреќа се здоби со тешки телесни повреди, има повреди на ‘рбетот, поради што е потребна итна операција, за да ја избегне инвалидската количка.

Потребни се средства за лекување во Москва, Русија. Станува збор за момче кое е фудбалски голман и одличен свирач на хармоника.

Донации за корисниците на Телеком 143 107 , за корисниците на Vip 143 462

Жиро-сметка 210 700000 649551 Тутунска банка

Може да донирате и на „Gofund me“ на следниот ЛИНК.