Магазин 06. ноември 2019. / 08:46

БРУКА: Професорка и политичарака ја прекрсти Марија Антоанета во Марија Антоанела!

БРУКА: Професорка и политичарака ја прекрсти Марија Антоанета во Марија Антоанела!

Сакајќи да излезе паметна универзитетската професорка Татија Стојаноска Иванова, се обрука на социјалната мрежа фејсбук.

Имено, таа ја прекрсти француската кралица Марија Антоанета во Марија Антоанела. Дали се работи за неписменост или автосугестија против нејзината колешка Антоанела, останува нејасно!